Grønlandske ambitioner

Vi vil gøre Grønland grønnere

Grønland har en enestående natur og unik kultur. Derfor mener vi hos Arctic Import, at fremtiden for grønlændernes land bygger på bæredygtige løsninger og socialt ansvar.

Begge parametre er vigtige forudsætninger for vækst. Både for os selv som Nordatlantens førende grossist, men også for det grønlandske samfund, som vi er en del af. Det ansvar påtager vi os gerne.

Vi sætter den grønne barre højt

Vi er blandt andet med i forskningsprojektet Value2Sea, hvor vi er med til at udvikle fremtidens grønne transportløsninger.

Vi samarbejder herudover med en række leverandører, der har fokus på miljøvenlige løsninger og stiller høje krav, når vi udvælger nye produkter til vores sortiment. På den måde sikrer vi nemlig, at vi altid har bæredygtige varer på hylderne.

Vi bakker op om børn og unge
Vi støtter børn og unge i lokalsamfundene, så de får en god start på livet. Vi bakker blandt andet op om Neriuffiit Kattuffiat, den grønlandske Lykkeliga og mange lokale projekter og aktiviteter til støtte for børn og unge.

Vi uddanner fremtidens arbejdskraft
Vi er desuden A-medlem af CSR Greenland, da vi prioriter grønlandsk arbejdskraft højt. Vi investerer massivt i grund- og videreuddannelse af særligt unge medarbejdere og arbejder tæt sammen med uddannelsessteder i både Grønland og Danmark. På den måde udvikler vi både vores virksomhed, den enkelte medarbejder og – sidst men ikke mindst – det grønlandske samfund.