Systemadministrator

Systemadministrator

Arctic Group, Aalborg

Brænder du for vedligeholdelse af IT infrastruktur? Så er du sikkert vores nye Systemadministrator, der kan være med til at sikre et stabilt IT-miljø og bidrage til udviklingen af vores samlede IT platform.

HVILKE UDFORDRINGER FÅR DU
Virksomheden håndterer et stort antal transaktioner på vores markeder i Nordatlanten, dog håndteres hele platformen centralt fra Aalborg. Din primære opgave vil blive at supportere vores IT Infrastruktur og brugeradministration gennem 1st og 2nd level support til dine kolleger i Danmark, Grønland og på Færøerne. Du vil spille en central rolle i forhold til at sikre et effektivt og tilgængeligt set-up for vores brugere i tæt samarbejde med vores IT Supporter.

Derudover kan nævnes at ansvarsområdet omfatter:

• Konfiguration, opsætning og udlevering af laptops, printere, telefoner etc.
• Vedligehold af hardware
• Administration af telefoniløsning
• Udarbejdelse og vedligehold af dokumentation og vejledninger
• Samarbejde med ekstern partner omkring hosting.
• Vedligehold af SQL-servere
• Deltagelse i diverse forretningsprojekter med indflydelse på IT.

LIDT OM DIG
Da vi er en mindre IT-afdeling vil berøringsfladerne blive store og ansvarsområdet bredt. Det er vigtigt, at du har erfaring med Active Directory, MS Windows Server 2008 + 2012, Citrix, MS Exchange, netværksstruktur og domæneadministration. Derudover er det en fordel, men ikke et krav, hvis du har viden inden for EDI, SharePoint, AX 2012 samt opsætning og vedligeholdelse af IT i detailbutikker.

Du er uddannet indenfor datalogi, IT administration eller har erfaring med administration og drift af IT infrastruktur. Som person er du dedikeret og effektiv. Du er vant til at arbejde i et hektisk miljø og trives med at arbejde med tætte deadlines, og kan holde flere bolde i luften samtidig. Du forstår, hvad det betyder at arbejde i en supportfunktion, hvor dine kolleger er afhængige af de systemer, du vedligeholder. Det falder dig naturligt at være serviceminded, afslutte opgaverne samt kommunikere med it-eksperter,
såvel som den enkelte bruger i virksomheden. Du er indstillet på og interesseret i at arbejde med kendte såvel ukendte arbejdsopgaver. Du er god til at tilegne dig ny viden hurtigt og arbejder analytisk og struktureret.


HVEM ER VI
Arctic Import er en stærk familieejet virksomhed. Nordatlanten er vores hjemmebane og hverdagen her er vores passion. Takket være vores mangeårige tilstedeværelse i Norden kender vi markederne bedre end de fleste, og vi er stolte af vores nordatlantiske arv.

Vores arbejdsplads er præget af et foranderligt miljø, hvor vi hele tiden skal være klar til at omstille os ud fra kravet fra kunderne, og det marked vi agerer i. Vi har en uformel kultur og vægter det højt, at vi skal have det sjovt og samtidig skabe resultater sammen.


ANSØGNING
Har du lyst til at skabe dig en fremtid hos Arctic Group A/S, så send din ansøgning vedlagt CV allerede nu eller senest den 12. oktober 2018. Send ansøgningen via mail til hr@arcticgroup.dk og mærk den ”Systemadministrator”.

Tiltrædelse er den 1. december 2018 eller snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder for Projektstyring og IT, Martin Hansen på tlf. 2091 7939 eller via mail mha@arcticgroup.dk.

Kontakt

Mobiltelefon: +45 2091 7939, Email: hr@arcticimport.dk