Strategisk Indkøber

Strategisk Indkøber

Arctic Group, Aalborg

Brænder du for strategisk indkøb, og har du erfaring med indkøb af fødevarer indenfor detailhandel og foodservice? Så er du måske vores nye kollega i Sourcing-afdelingen, som arbejder målrettet med strategisk indkøb.

HVILKE UDFORDRINGER FÅR DU
Du bliver en vigtig brik i vores Sourcing-afdeling og vil få ansvaret for strategisk sourcing af fødevareprodukter indenfor detail og foodservice. Den operationelle del af indkøbet ligger fortrinsvis i virksomhedens logistikafdeling. Det vil således være din opgave at sikre virksomheden de bedste aftaler med såvel eksisterende som nye leverandører. Du vil ligeledes skulle afsøge markedet for nye spændende og konkurrencedygtige produkter. Samtidig forventes det, at du konstant tænker i optimering af det strategiske indkøb og derved sikrer virksomhedens fortsatte konkurrenceevne.

Derudover kan nævnes at ansvarsområdet omfatter:
• Forhandling og indgåelse af årsaftaler - herunder også indgåelse af markedsføringsaftaler med leverandører
• Afregning af bonus, kampagneaftaler og markedsføringstilskud hos vores leverandører
• Udarbejdelse af markedsføringsmateriale såsom ugeaviser, brochurer og kataloger
• Kostprisberegninger og bearbejdning af prisfiler som modtages fra leverandører
• Fastsættelse af varesortiment samt finde erstatningsvarer
• Indkøb og forhandling af priser på partivarer - både på nationalt og globalt plan
• Opfølgende kontrol af leverandørfakturaer
• Oprettelse af nye varer i vores IT baserede flow
• Opfølgning på leverandørperformance samt reklamationsbehandling


LIDT OM DIG
Du har via din erfaring fået værktøjerne til både at kunne håndtere den operationelle og den strategiske tilgang til indkøb. Du har sikkert en stærk teoretisk baggrund eller har på anden vis tilegnet dig den nødvendige viden. Det vigtigste er, at du har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling som strategisk indkøber og har bred erfaring indenfor fødevarebranchen med hovedvægten på detailhandel.

Du har et solidt kendskab til hele Microsoft Office pakken, herunder er superbruger i Excel samt er vant til at bruge IT som et primært værktøj i din opgaveløsning. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab og erfaring med AX 2012.

Du har solide kommunikations- og forhandlingsevner, og din sans for at være analytisk gør dig i stand til at bearbejde mange data og samtidig skabe overblik over indkøbsprocesserne. Du er hurtig til at opnå et indgående kendskab til vores produkter, og du er vedholdende, når processerne trækker ud. Du er udadvendt og imødekommende og formår at skabe relationer på tværs af grænser og kulturer.

HVEM ER VI
Arctic Import er en stærk familieejet virksomhed. Nord-
atlanten er vores hjemmebane og hverdagen her er vores passion. Takket være vores mangeårige tilstedeværelse i Norden kender vi markederne bedre end de fleste, og vi er stolte af vores nordatlantiske arv.

Vores arbejdsplads er præget af et foranderligt miljø, hvor vi hele tiden skal være klar til at omstille os ud fra kravet fra kunderne, og det marked vi agerer i. Vi har en uformel kultur og vægter det højt, at vi skal have det sjovt og samtidig skabe resultater sammen.

ANSØGNING
Har du lyst til at skabe dig en fremtid hos Arctic Group A/S, så send din ansøgning vedlagt CV allerede nu eller senest den 21. november 2019.

Send ansøgningen via mail til hr@arcticgroup.dk og mærk den ”Strategisk Indkøber”.

Tiltrædelse er den 1. januar 2019, med mindre andet aftales. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-Chef, Mette Dam Frederiksen på tlf. 26226017 eller via mail mdf@arcticgroup.dk.

Kontakt

Mobiltelefon: +45 26226017, Email: mdf@arcticgroup.dk