ELEV TIL HANDELSUDDANNELSEN
MED SPECIALE I SALG

Elev til handelseuddannelse med speciale i salg

Aalborg, Danmark

Drømmer du om, at få en spændende Handelsuddannelse med speciale indenfor Salg? Så er du måske vores nye Salgselev i salgsteamet, som målrettet sælger produkter indenfor Nonfood, Foodservice og Detail til vores kunder i Grønland.

HVILKE UDFORDRINGER FÅR DU
Vi kan tilbyde en spændende elevplads i vores salgs-
afdeling, som består af vores salgsteam på 10 medarbejdere samt vores kundesupport på 8 medarbejdere. Du vil igennem din elevtid udvikle dig indenfor begge funktioner, og der vil
under elevtiden være rejseaktivitet til vores kunder i Grønland. Dine arbejdsopgaver som salgselev, vil udvikle sig løbende i takt med, at din erfaring og dine kompetencer vokser. Dine opgaver vil tage udgangspunkt i nedenstående:

•  Telesalg med tilbudsafgivelse og opfølgning
•  Deltagelse i afdelingsrelaterede projektopgaver samt administrative opgaver
•  Daglig kunde- og leverandørkontakt i forbindelse med forespørgsler, tilbud, ordremodtagelse og kunderådgivning
•  Deltagelse i udarbejdelse af afdelingens markedsføringstiltag og udsendelser af salgsmateriale
•  Behandling af forespørgsler fra kunder herunder ordrebehandling
•  Kundekontakt med en fast kundegruppe og oparbejdelse af nye kundeemner
•  Salgsrapportering og opfølgning vil være en naturlig del af uddannelsen

Elevtiden har udgangspunkt fra vores hovedkontor i Aalborg, men indbefatter også ca. 25 rejsedage om året, hvor du vil være på salgsrejse til Grønland sammen med en kollega fra salgsteamet.

LIDT OM DIG
Du har stor interesse i en uddannelse indenfor salg, og har lyst til at være en del af en virksomhed i vækst med de givne udfordringer og spændende arbejdsopgaver.

Uddannelsesmæssigt har du afsluttet en HG2, HHX, HTX, STX eller anden uddannelse på tilsvarende niveau. Du har erfaring med Microsoft Office programmer, og har måske allerede stiftet bekendtskab med AX.

Du vil fra dag ét indgå som en del af salgsteamet, og det er derfor væsentligt, at du kan bevare overblikket i pressede situationer. Vi vægter samarbejde på tværs af organisationen højt, og du skal kunne trives i det uformelle arbejdsmiljø, som vi har.

Som person er du vedholdende, energisk og initiativrig samt tager ansvar for egen læring. Du arbejder struktureret, og har en god evne til, at arbejde både selvstændigt og sammen med andre. Du er udadvendt og har et godt humør. Du er serviceminded, og forsøger altid, at se muligheder i det, som du beskæftiger dig med.

ANSØGNING
Send os din ansøgning vedlagt dit CV allerede i dag, eller senest den 17. januar. Send ansøgningen via mail til hr@arcticimport.dk mærket” Salgselev.” Tiltrædelse er den 1. marts 2019 eller snarest muligt.

Kontakt

Teamleder Jesper Berg Kristensen 25 54 31 35 jkr@arcticimport.dk.